“Fa tres mesos que no fem res i alguns ens avorrim”

Nens de l’Escola la Llacuna del Poblenou expliquen el millor i pitjor de tornar a l’escola

Aquest dimarts han tornat a les aules gairebé 180.000 infants a la ciutat. Com han viscut retrobar-se amb els amics? Se'ls han fet llargues les vacances o haurien preferit continuar uns dies més? Ho hem preguntat a un grup de nens de l'Escola la Llacuna del Poblenou, a Sant Martí, que ens han explicat què ha estat per a ells el millor i el pitjor de reprendre les classes.

L'Ona, tot i estar contenta de veure una altra vegada els seus amics, assegura que el pitjor d'haver tornat a l'escola "és que s'acabin les vacances", una opinió ben diferent de la del Raül, que ha dit que "fa tres mesos que no fem res i alguns ens avorrim". Per això han agraït que el primer dia de classe els mestres els han deixat jugar gairebé tot el matí.

A la classe de la Miranda han fet una activitat força diferent: "Hem escrit un desig per veure l'últim dia del curs si s'ha complert". Com que per descobrir-ho caldrà esperar fins al juny, altres alumnes de l'Escola la Llacuna del Poblenou han preferit centrar-se en avui. El Pol ha celebrat veure de nou els amics i la Quetzal, després de pensar-ho uns segons, ha dit: "El pitjor... No hi ha res! Ens hem divertit molt!".