L’exposició “Dones fortes” reivindica el paper de la dona en la societat

L’objectiu de la mostra és dinamitzar l’espai creatiu Quei15 BCN

El fotògraf del Parc i la Llacuna del Poblenou Manel Sanz presenta l'exposició "Dones fortes" amb l'objectiu de reivindicar la figura de la dona. Les imatges es van fer el 2006 durant unes sessions llargues per, segons l'artista, arribar a l'ànima de les models. La mostra és una de les activitats que organitza l'espai creatiu Quei15 BCN amb la voluntat d'obrir-se al barri.

Va disparar en analògic i va escollir el blanc i negre i una il·luminació dura perquè volia, no només fer unes imatges boniques, sinó que també remoguessin l'espectador. Aquest és l'objectiu de "Dones fortes", l'exposició que presenta aquests dies el fotògraf Manel Sanz al Parc i la Llacuna del Poblenou, concretament a l'espai Quei15 BCN, ubicat al carrer de Wellington, número 15 i gestionat per un grup d'artistes del barri que proposen tallers i activitats per fomentar la creativitat.

La mirada de nou dones ajuda a descobrir què hi pot haver darrere dels retrats. L'autor explica que sorgeixen de diferents sessions fetes l'any 2006, d'aproximadament tres hores cadascuna, el temps que va necessitar per intentar arribar a l'ànima de les models. La mostra serveix per dinamitzar l'espai creatiu Quei15. La idea dels membres, artistes del barri com en Manel, és que sempre hi hagi una exposició que serveixi de reclam.