Eva Fernández i l’Original Jazz Orquestra celebren el centenari d’Ella Fitzgerald

La jova cantant i saxofonista gravarà al novembre un disc de temes originals amb Enric Fuster i Josep Munar

L’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, capitanejada per David Pastor, ha actuat al Jamboree amb la cantant i saxofonista Eva Fernández. Aquesta jova promesa del jazz, sorgida com Andrea Motis, de la Sant Andreu Jazz Band, ha salvat un homenatge a Ella Fitzgerald que inicialment l’OJO havia de servir amb la cantant dels Excitements, Koko-Jean Davis.

Amb David Pastor i l'OJO del Taller de Músics, Eva Fernández han interpretat un repertori d'estàndards, alguns dels quals gravats per Ella Fitzgerald (com 'Summertime' o 'On the sunny side of the street'), de qui enguany se celebra el centenari del naixement.

Sorgida d’una altra big band,  la Sant Andreu Jazz Band, Eva Fernández compagina veu i saxo soprano en diversos projectes. Actualment el seu principal focus d'atenció no són precisament les big bands, sinó projectes com el trio amb el guitarrista Josep Munar i el bateria Enric Fuster. Aquesta tardor gravaran un disc amb temes propis, la majoria poemes musicats (de Julio Cortázar, per exemple).