reforma Balmes
incendi
busos Barceloneta
Sant Jordi Barcelona
signatures
12-M
Camp Nou
tdt
Primera sessió
ràdio
Blocs musicals en català
Inicia sessió
Registra’t
Heu perdut la contrasenya?
19 d'abril de 2024
comerç
Isaac Carasso, el creador del primer iogurt a Barcelona
18 d'abril de 2024
gastronomia
El forn tradicional L’Obrador dels 15, al Guinardó, rep el premi al millor pa de Sant Jordi 2024
Agenda de Barcelona
All Those Food Market s’instal·la al Moll de la Fusta
17 d'abril de 2024
Dels creadors de la tercera millor pizza del món arriba Molla, entrepans d’autor fets a la brasa
nens i nenes
El gran recapte de Sant Andreu
municipal
L’Ajuntament prohibirà l’obertura de supermercats a Ciutat Vella en carrers de menys de 10 m d’ample
Pizza, formatge, espàrrecs de Navarra i l’All Those: l’agenda gastronòmica del cap de setmana
15 d'abril de 2024
10 restaurants de Barcelona celebren Sant Jordi amb una tapa elaborada amb formatge emmental AOP
13 d'abril de 2024
salut
Alerta alimentària per la presència d’un cos estrany en una rajola de xocolata negra Hacendado
10 d'abril de 2024
Gelats a Barcelona tot l’any: boom de gelateries, “una tendència cap a la qualitat i els orígens”
Els gelats de la nostra vida: Popeye, Frigopie, Drácula i Calippo, un salt a la infància
9 d'abril de 2024
Albert Adrià obrirà una gelateria a la Rambla amb el pastisser Alfredo Machado aquest estiu
8 d'abril de 2024
Els restaurants dels Porxos del Port ofereixen tapes amb beguda a 6 € per atreure el públic local
6 d'abril de 2024
La cuina de mercat de Can Fusté celebra 50 anys a les Corts: “Fem gran el barri i la ciutat”
Receptes d’arreu del món, fins i tot postres, amb el picant com a protagonista al Van Van Spicy
4 d'abril de 2024
fires i congressos
El saló alimentari Seafood prepara una edició de rècord amb un impacte econòmic de més de 156 M €
Els amants del formatge tenen una cita del 5 al 7 d’abril amb la segona edició del Cheesy Fest
L’Espai Sucre, el primer restaurant de postres del món, tancarà les portes el 31 de juliol
22 de març de 2024
Què hem de menjar?
Fomentem els embolcalls sostenibles