El Lasarte es converteix en el primer restaurant de Barcelona amb tres estrelles Michelin

El restaurant Lasarte, dels xefs Paolo Casagrande i Martín Berasategui, ha aconseguit sumar una estrella Michelin a les dues que ja tenia i es converteix així en el primer de Barcelona amb la més alta distinció de la guia gastronòmica. El mapa de les dues estrelles es manté calcat del de l'any passat i els restaurants Céleri i Xerta se sumen a la llista dels que en tenen una.

El restaurant Lasarte (c. Mallorca, 259), l'aposta gastronòmica a Barcelona de Martín Berasategui i capitanejat als fogons pel xef italià Paolo Casagrande, ha aconseguit la tercera estrella Michelin. Aquest és l'únic de tot l'estat i Portugal que s'incorpora a aquest club exclusiu. Barcelona s'uneix, doncs, a la llista de les ciutats que tenen restaurant guardonat amb la màxima categoria de la guia.

L'Àbac (av. Tibidabo, 1), de Jordi Cruz; l'Enoteca (Hotel Arts), de Paco Pérez, i el Moments (Hotel Mandarin Oriental),de Raül Balam, mantenen les dues estrelles Michelin, en una llista que en aquesta categoria es manté igual respecte a la de l'any passat amb l'excepció del salt del Lasarte.

Les novetats en la llista d'una estrella a Barcelona són els restaurants Céleri (ptge. Marimon, 5), de Xavier Pellicer, i el Xerta (c. Còrsega, 289), de Fran López.