Presó per l’autor de diverses estrebades a l’Eixample i Sarrià – Sant Gervasi

Els Mossos d'Esquadra han detingut "in fraganti" el presumpte autor d'almenys sis estrebades als districtes de l'Eixample i de Sarrià - Sant Gervasi. El noi, damunt d'una moto que havia robat prèviament, estirava les bosses de les víctimes per darrere. El jutge n'ha decretat presó preventiva.

El detingut feia servir sempre el mateix "modus operandi": des de la moto, passava al costat de les víctimes que caminaven per la vorera i els estirava la bossa i després s'incorporava a la circulació sense cap precaució. En una ocasió, va arrossegar una dona durant 20 metres per terra fins que va aconseguir escapar, la víctima va patir lesions lleus. També se li imputen, doncs, una falta de lesions i el robatori de dues motocicletes i  dues plaques de matrícula que intercanviava per tal de no ser identificat, a més dels sis robatoris.

La detenció es va produir el 3 de juliol al carrer de Mallorca, molt a prop de la Sagrada Família. Va ser una patrulla de paisà que va poder interceptar la moto en una fugida, agafant-lo per sorpresa. El noi va intentar deixar la moto i escapar-se corrent, però els Mossos el van poder detenir.

Durant la inspecció de la moto, s'hi van trobar  un telèfon mòbil que s'havia sostret en un robatori amb força des d'una motocicleta a Sant Gervasi, feia pocs dies, i del qual hi havia denúncia. El noi ja tenia antecedents similars i el jutge n'ha decretat presó preventiva.