Un espectacle produït pel dissenyador Pierre Cardin inaugura el 080 Barcelona Fashion

El president de la Generalitat presideix l’acte inaugural del 080 al TNC

Un espectacle de teatre musical produït pel mític dissenyador Pierre Cardin ha donat el tret de sortida al 080 Barcelona Fashion, que se celebra al TNC fins al 3 de febrer. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha presidit l'acte inaugural.

Carles Puigdemont ha presidit l'acte al TNC, que ha començat amb un petit homenatge a la model i cantant Bimba Bosé, qui havia debutat a la Passarel·la Gaudí, antecessora del 080 Barcelona FashionPuigdemont també ha entregat el reconeixement que el certamen fa al dissenyador Pierre Cardin, convidat emèrit d'aquesta dinovena edició.  En el discurs d'obertura, Puigdemont ha fet esment a la llarga tradició del sector tèxtil a Catalunya i ha felicitat l'encert del 080 per la seva visió de futur apostant per la creació.

Després dels parlaments s'ha representat  ‘Dorian Gray. La bellesa no té pietat’,  un muntatge produït per l'homenatjat Pierre Cardin. És una opereta per a dos intèrprets basada en la novel·la d'Oscar Wilde ‘El retrat de Dorian Grey’, en la qual l'irlandès va tractar els temes de l'eterna joventut i el narcisisme.