El llibre de condolences digital continuarà obert un mes

Més de 17.500 persones han visitat l’espai de dol instal·lat a l’Ajuntament per escriure els seus missatges

Aquest divendres a les 20 h s'ha tancat a la ciutadania l'espai de condol que s'ha habilitat a l'Ajuntament. Tot i així, continuarà obert a les autoritats aquest dissabte perquè qui assisteixi a la manifestació "No Tinc Por" el pugui signar. El darrer dia l'afluència de ciutadans que han volgut deixar un missatge de suport al llibre de condolences ha estat fluida i no s'han arribat a formar cues.

Segons el consistori, més de 17.500 persones han desfilat pel Saló de Cent primer, i per la Galeria Gòtica després, per sumar-se al sentiment de dol col·lectiu que ha provocat l'atemptat de la setmana passada a la Rambla.

L'acceptació ciutadana d'aquesta iniciativa ha estat tan alta que els dos primers dies es van formar cues de fins a dues hores. Per aquest motiu l'Ajuntament va decidir ampliar l'horari de l'espai fins a aquest divendres, a més d'habilitar un llibre de condolences digital per facilitar que tothom que ho vulgui pugui expressar les seves reflexions sense haver-se de desplaçar. Aquest llibre digital, que ja ha rebut més de 28.000 textos de ciutadans, continuarà obert un mes.