A l’Escola L’Arenal de Llevant passen fred per avaries en la calefacció

Les famílies del centre denuncien que aquests mateixos problemes es van repetir més d’un cop el curs passat

La baixa temperatura a l'hivern també es pot convertir en malestar a les escoles quan no funciona la calefacció i les classes s'han de fer per sota dels 20 graus. Això és el que ha passat aquest dimarts a l'Escola l'Arenal de Llevant, al Poblenou. L'AFA del centre ha emès un comunicat en què critica que la calefacció s'espatlla sovint i demana responsabilitats al Consorci d'Educació.

L'Associació de Famílies assegura que aquest dimarts els nens de parvulari han fet classe sota una temperatura de 15 graus, i que a primària i a educació secundària el mercuri marcava 17 graus. A més, denuncien que no és el primer cop que es dona el cas i que el problema s'allarga des del curs anterior. Per això demanen solucions definitives.

El Consorci d'Educació ha confirmat a betevé que ha enviat tècnics a l'escola per tal de solucionar l'avaria tan bon punt l'ha coneguda. Des del Consorci reconeixen l'existència del problema i afirmen haver creat un sistema paral·lel per escalfar les aules com a mesura temporal, però asseguren que cal un canvi en la instalació i que no es podrà fer fins que es deixi d'usar la caldera. Tot i això, els pares critiquen que aquestes obres ja s'havien d'haver fet l'estiu passat i han anunciat futures mobilitzacions mentre no es resolgui la situació.