Es reobren les negociacions entre la direcció de TMB i els treballadors

El Departament de Treball, que està fent de mediador, presenta 20 punts per tal de desencallar el conflicte

Aquest dimarts la direcció de TMB i els representants dels treballadors han tornat a seure a la taula de negociacions, després que es trenquessin a principi de mes. Les dues parts tenen programades tres reunions aquesta setmana, i continuaran treballant la setmana que ve per tal d'intentar evitar la nova convocatòria de vaga, que està programada el 8 de maig.

El Departament de Treball, que està fent de mitjancer, ha presentat un calendari de mediació per tal de desencallar el conflicte. A les dues parts els ha presentat fins a 20 punts bàsics que s'han de tractar per tal de poder arribar finalment a un acord. 

Segons fonts consultades per betevé, d'aquesta primera reunió no s'ha tret cap novetat destacable, però està previst que aquesta setmana hi hagi dues reunions més i la setmana que ve es continuï treballant per tal d'evitar la vaga convocada el pròxim 8 de maig. De moment les posicions de les dues parts continuen molt allunyades.

D'aquesta manera es tornen a reobrir les negociacions entre els representants dels treballadors i la direcció de TMB, que s'havien aturat després que l'última assemblea de treballadors decidís convocar noves vagues. Els treballadors consideraven que s'estava avançant molt poc i les negociacions s'estaven eternitzant.