Es crea la primera penya perica del barri de les Corts

Pericos de les Corts ha aconseguit 70 socis en dos mesos i l’objectiu és fomentar l’espanyolisme al barri

L'entitat va començar amb 30 membres però, en només dos mesos, Pericos de les Corts ja supera els 70 integrants. Els fundadors volen que els seguidors de l'Espanyol del barri tinguin una penya a la qual associar-se i viure l'espanyolisme. Per això treballen per tenir un local propi i participar en les activitats que es fan al barri.

Els fundadors de la penya són un seguit d'aficionats de l'Espanyol que ja es trobaven al bar El Picoteo, del carrer de Numància, per veure els partits de futbol. En veure que eren uns quants, van decidir crear una penya. I dit i fet. Van fundar la penya fa dos mesos i, en aquest temps, han aconseguit arribar a la setantena de socis. Tot un èxit, per a ells, ja que asseguren que l'Espanyol és un equip amb una massa social més petita que la d'altres equips com el Barça i, a més, les Corts és un barri tradicionalment culer.

En el poc temps de l'entitat, ja han participat en una trobada de penyes i han fet diversos desplaçaments junts a veure el seu equip. Segons el president de la penya, Marcos Closa, la idea dels fundadors  era aglutinar els socis i fomentar l'espanyolisme al barri, tenint presència en les activitats que ja es fan i organitzant-ne de noves.  A més, asseguren que tot i que a les Corts hi ha la seu del Barça, hi ha molts pericos, i sempre han conviscut les dues aficions sense problemes.

Un dels objectius a mitjà termini és tenir una seu social però, de moment, segueixen fent trobades al bar El Picoteo per parlar de fitxatges i mirar els partits.