Es busca un gat perdut a l’aeroport de Barcelona

La propietària diu que la porta de la cistella de transport on viatjava el felí “no es va obrir sola” i denuncia una “negligència” del personal de l’aeroport

Segons la versió d'Aena, el gat va saltar sol de la cistella de transport mentre era descarregat d'un avió provinent de Manchester. Els fets van tenir lloc el 10 de març. La propietària de l'Itchy, Andrea Barragán, demana que s'organitzin patrulles per buscar-lo i denuncia que les mesures de seguretat en el transport d'animals a l'aeroport "no són suficients".

En una entrevista a 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0 fm, Andrea Barragán ha lamentat la pèrdua del seu gat per una "negligència" del personal de l'aeroport del Prat. "És impossible que la porta de la cistella s'obrís sola", ha asseverat la propietària de l'Itchy. El darrer cop que se'l va veure va ser dijous passat a la terminal corporativa, prop de la Terminal 2, però Barragán ha assegurat que "podria estar a qualsevol lloc". Per això, demana ajuda amb la cerca. Ella va obtenir permís per entrar a l'aeroport després d'engegar una campanya a Change.org però no dona l'abast per buscar-lo sola.

Eva Fournielles, del Departament d'Animals Domèstics de FAADA, ha explicat que l'Itchy "no és el primer animal que es perd a l'aeroport de Barcelona". FAADA ha demanat a Iberia i Aena que posin en marxa un dispositiu per cercar l'Itchy pero perceben una manca de "voluntat per invertir-hi recursos". Barragán també ha demanat que es prenguin les mesures necessàries perquè una situació així no es torni a repetir.

Escolteu l'entrevista aquí: