ERC llueix de tancament de la Model

La plana major del partit ha fet un acte a tocar de la presó amb el títol “La Model: passat, present i oportunitats de futur”

ERC ha fet un repàs del que ha significat la Model per a Barcelona des de la visió personal dels principals dirigents del partit en un acte al carrer del Rosselló, davant de la presó. El president republicà, Oriol Junqueras, n'ha celebrat el tancament "després de moltes demandes, promeses i compromisos" i l'ha qualificat de "notícia sensacional". Per la seva banda, el president del Grup Municipal d'ERC, Alfred Bosch, s'ha referit a la Model com "un símbol de fortalesa i resistència que ha permès ser on som". El conseller de Justícia, Carles Mundó, també ha assistit a la trobada.

En la seva intervenció, Bosch ha reclamat que a l'espai que ara ocupa la Model, equivalent a dues illes de cases de l'Eixample, "s'hi han de fer dues escoles, una escola bressol, una llar d'avis, un centre de salut mental, un pàrquing subterrani i un parc que serveixi de pulmó verd per al barri". També ha afegit que cal recordar la model com "un símbol de resistència i fortalesa de la societat civil".