ERC demana la dimissió de Mercedes Vidal per la seva “ineficiència i incapacitat”

Els republicans se sumen a la petició de la CUP i el Comitè d’Empresa per demanar el cessament de la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB

El president del Grup Municipal d'Esquerra Republicana, Alfred Bosch, ha demanat la dimissió de la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, per la seva "ineficència i incapacitat" per resoldre el conflicte laboral al metro. Els republicans creuen que l'alcadessa, Ada Colau, com a màxima responsable de la ciutat, s'hauria de posar al capdavant de la negociació.

"És inadmissible que un responsable polític digui que no farà més propostes als treballadors", ha assegurat Bosch en al·lusió a Vidal, i ha opinat que "TMB i la seva presidenta han d'assumir responsabilitats davant el bloqueig que han generat i que fa falta resoldre immediatament".

Bosch ha afegit que a la "mala gestió de la vaga" se li suma "l'opacitat a TMB", i per això ha assegurat que seguirà reclamant "fins a les últimes conseqüències" que es facin públics els sous dels directius fora de conveni.

Aquest dilluns serà la desena jornada consecutiva de vaga i Esquerra s'ha sumat a la petició de la CUP i al comitè d'empresa per demanar el cessament de la regidora de Mobilitat.