Pisarello i Recasens s’enganxen en un debat a la Comissió d’Economia

La regidora demòcrata critica la falta d’atenció del primer tinent d’alcalde, que li respon: “Segueixi, que jo estic fent altres coses”

El primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, i la regidora del grup Demòcrata, Sònia Recasens, van protagonitzar un tens cara a cara en la Comissió d'Economia d'aquest dimarts. En un debat sobre Barcelona Activa, Recasens va retreure a Pisarello que no l'escoltés mentre l'interpel·lava. El primer tinent d'alcalde, que parlava amb el gerent d'Economia, va replicar dient: "Segueixi, que jo estic fent altres coses". La presidenta de la comissió, Carina Mejías (Cs), va demanar a Pisarello que respongués "amb una mica de respecte". Aquest dimecres la regidora demòcrata ha dit a betevé que "Pisarello té tics autoritaris i prepotents impropis d'un càrrec públic".

En una entrevista a 'La tarda de Barcelona' de betevé 91.0 fm, Recasens ha explicat que aquest dimecres pel matí Gerardo Pisarello "ha tornat a perdre els papers", aquesta vegada en un debat de la Comissió de Presidència sobre els serveis funeraris. "Ha fet un cop de puny sobre la taula", ha relatat la regidora que no entén el "perquè d'aquesta pèrdua de formes i aquest menyspreu".

"No és habitual que un representant democràtic tingui l'actitud que el primer tinent d'alcalde va exhibir aquest dimarts en un debat de la Comissió d'Economia", ha assegurat Sònia Recasens. "És una cosa que personalitzo molt en Pisarello", ha etzibat la regidora demòcrata.

Escolta aquí l'entrevista: