Activistes d’Arran s’encadenen a la Borsa

Dos activistes d'Arran, organització juvenil de l'Esquerra Independentista, s'han lligat aquest dilluns a les portes de la seu de la Borsa de Barcelona, al passeig de Gràcia, i han impedit que durant gairebé una hora i mitja s'hagi pogut accedir a dins. Una unitat dels antiavalots s'ha encarregat d'endur-se, primer, la gent que els donava suport, i a les 9 h han posat fi a l'acció, quan han aconseguit tallar les cadenes.

L'acció, que s'emmarca dins la setmana reivindicativa del Primer de Maig, ha provocat que una vintena de persones, algunes d'elles treballadors de la Borsa, s'hagin quedat fora durant una bona estona sense poder-hi entrar. Finalment han aconseguit accedir per la rampa del pàrquing.

Un grup nombrós acompanyava les activistes i duien una pancarta en què es llegia: "El capitalisme ens encadena". Al lloc s'hi han desplaçat, primer, tres dotacions de la Guàrdia Urbana i una dels Mossos. Després hi han arribat els antiavalots, que són els qui han procedit a desencadenar els joves i endur-se també els qui els donaven suport, cap dels quals no s'ha resistit. Tots han quedat lliures un cop han estat identificats.