“En Salvador Sobral apuntava moltes maneres quan era alumne al Taller de Músics”

Jaume Gispert, exprofessor de piano del guanyador d’Eurovisió 2017, destaca el “talent, polivalència i simpatia” del portuguès

El representant de Portugal a Eurovisió 2017 i també guanyador d'aquesta edició del certamen, Salvador Sobral, va estudiar al Taller de Músics entre el 2013 i el 2015. Aquesta escola col·labora cada divendres amb 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0 fm, amb la secció dels acústics. Sobral va deixar molt bon record. "Em fa molt feliç que hagi guanyat", ha assegurat el seu exprofessor de piano en una entrevista en aquest mateix programa.

“Era un noi amb molt talent, molt polivalent, podia cantar bé moltes coses", ha destacat Gispert, que ha afegit que "ja es veia que tenia molta fusta". També ha destacat el bon humor del portuguès: "Era un alumne molt divertit". Gispert ha dit que no s'imaginava que Sobral acabés participant en Eurovisió però afirma que tampoc no l'ha sorprès. D'altra banda, el seu exprofessor ha celebrat que Sobral hagi guanyat amb una cançó "brutal" i "més de veritat" del que és habitual en aquest concurs.

Escolteu l'entrevista sencera aquí: