Emprenedors d’arreu del món busquen contactes, finançament i visibilitat al 4YFN

600 petites empreses i 700 inversors participen a la quarta edició de la fira de “start-ups” tecnològiques

L'Innovation Market, la zona d'expositors del 4 Years from Now acull més de 600 empreses, entre les quals n'hi ha d'emprenedors de tot el món. Hi ha qui hi participa per primer any i que veu la fira com un aparador imprescindible, però també n'hi ha molts altres que repeteixen i que busquen en el certamen noves vies per fer créixer les seves empreses emergents. Al llarg de tres dies tindran l'oportunitat de participar en activitats molt diverses, entre les quals hi ha competicions, trobades tipus "speed dating" amb inversors, sessions de treball o conferències.

A més dels emprenedors, a la fira hi acudiran també 700 inversos provinents de 50 països del món, especialitzats en àmbits diversos, que busquen projectes als quals destinar diners. De fet, en aquest primer dilluns de fira ja s'han fet els primers contactes. Les propostes que hi poden trobar són molt diverses, des d'aplicacions vinculades a la salut o l'alimentació fins a d'altres de centrades en mobilitat o transports, passant per les que se centren en el camp de l'entreteniment o el comerç electrònic.

L'objectiu del 4YFN és promoure i enfortir el sector de l'emprenedoria digital i situar Barcelona com un referent en aquest camp. En aquesta quarta edició, els seus responsables preveuen fer un salt en nombre de visitants i passar dels 12.500 de l'any passat, a 20.000, un 60 % més.