L”Embrossa’t’ acosta la poesia visual de Joan Brossa als més petits

La companyia Addaura Teatre Visual escenifica set poemes de Joan Brossa al SAT!

El SAT! acull, durant aquest diumenge, l'espectacle 'Embrossa't'. La companyia Addaura Teatre Visual porta a escena set poemes visuals de Joan Brossa, perquè els més petits coneguin la figura de l'artista. L'espectacle combina diferents disciplines com dansa, titelles, ombres i màgia.

Joan Brossa era poeta, dramaturg, escriptor i artista plàstic i una de les figures més rellevants de la segona meitat del segle XX, a Catalunya. Des de la companyia Addaura Teatre Visual han volgut donar a conèixer la seva obra als més petits. La directora de l'espectacle, Teia Moner, explica que "Joan Brossa no escrivia per a un públic familiar, però els nens s'identifiquen molt amb el seu imaginari".

L'espectacle 'Embrossa't' escenifica set poemes visuals de l'autor. Per aconseguir traslladar el seu univers a l'escenari, els quatre intèrprets de l'obra utilitzen diferents llenguatges i disciplines com la dansa, la màgia, els objectes i la música. També tenen un gran protagonisme les lletres i els jocs de paraules.

El muntatge està nominat als Premis MAX d'aquest any com a millor espectacle familiar. A més, està viatjant a diversos indrets de l'estat, com Madrid, i aviat anirà encara més lluny. La companyia té previst presentar l''Embrossa't' a França i Romania.