Els veïns rebutgen aturar el desmuntatge de la plaça de les Glòries

Les associacions de veïns de la Sagrada Família, el Clot-Camp de l'Arpa, Poblenou i Fort Pienc valoren negativament l'anunci d'aturar el desmuntatge de l'anella viària de la plaça de les Glòries. Creuen que, sense l'enderroc, no és possible la transformació de la plaça, que ja acumula anys de retards.

En un comunicat, les associacions dels quatre barris afectats per la reforma de la plaça de les Glòries mostren el rebuig a l'anunci que ha fet l'alcalde, Xavier Trias, sobre el projecte. Trias va dir que el desmuntatge de l'anella de la plaça no és un tema prioritari per al nou govern municipal i que haurà d'esperar.

Els veïns consideren que l'enderroc de l'anella viària i els túnels de la Gran Via i la Diagonal "constitueixen un dels elements bàsics de la reforma de la plaça, sense els quals no és possible la transformació que està en marxa". Hi afegeixen que l'obra ja s'ha endarrerit prou i que "la situació actual de degradació, contaminació i sobresaturació de trànsit no es pot allargar més anys".

Les associacions veïnals també es queixen de la manera com han conegut les intencions de l'Ajuntament. Afirmen que se n'han assabentat a través de la premsa i reclamen una reunió amb els nous regidors.