Els veïns de la Bordeta no veuen amb bons ulls els canvis previstos per al bus 91

Amb l’última fase de la nova xarxa d’autobusos es confirma el manteniment de la línia, però se n’escurça el recorregut

La nova xarxa d'autobusos de Barcelona ja està en marxa i, amb aquesta, es confirma que la línia 91 continuarà en funcionament. Tot i així, s'hi faran canvis en el recorregut que no han agradat als usuaris. Aquesta línia connectava la Bordeta amb Sant Antoni, però ara s'escurça i només arribarà fins al CAP Manso. Des del Centre Social de Sants afirmen que "s'està pervertint un servei" i que això "no és el que els veïns volien".

El coordinador del centre denuncia, a més, que els temps d'espera augmentaran i que, per arribar fins a Sant Antoni, hauran de fer transbord, i això "dificultarà la mobilitat dels usuaris". Amb els canvis anunciats, els veïns sospiten que aquest és un primer pas per eliminar-la. Consideren que la Bordeta es mereix un servei de qualitat i tenen previst reivindicar-ho tallant la Gran Via el divendres 19 de maig.

Ja fa temps que els veïns del barri lluiten per mantenir l'autobús 91. El 16 de març, van entregar 3.000 signatures al districte per salvar-lo i ja van alertar que, si les negociacions amb l'Ajuntament s'estancaven, podrien arribar a tallar artèries importants de la ciutat.