Els veïns de Glòries reclamen que no es freni tot el projecte

Consideren que si es paralitzen els treballs del túnel, s’ha d’avançar en la resta de coses, com és la creació d’equipaments i habitatge públic

Les entitats veïnals de l'entorn de Glòries s'han reunit a la Farinera del Clot per analitzar les darreres novetats que els ha presentat l'Ajuntament. Les han valorat negativament perquè asseguren que es produiran nous enderrariments en l'obra i per tant, els treballs s'allargaran més enllà del desembre del 2018, la última data fixada al calendari.

Els veïns demanen al Govern municipal que si s'aturen les obres del túnel de Glòries, no es paralitzi tot el projecte de transformació. Reclamen que s'avanci en la reurbanització de l'entorn i la creació de nous equipaments i habitatges. Des de les entitats veïnals lamenten que en els darrers anys s'ha començat a treballar en el que "no era estrictament necessari", com el Museu del Disseny i el nou Mercat dels Encants, i no s'ha construït el que reclamaven els veïns, equipaments educatius i sanitaris.

Ara els representants de les entitats veïnals demanen agilitat, passi el que passi, tant si es paralitzen les obres com si no. Consideren que l'espai de les Glòries és una zona que ha estat en obres de manera permanent, no només en la darrera dècada i asseguren que aquesta situació no és pot allargar gaire més en el temps.

Les entitats veïnals de l'entorn de Glòries, l'AV Poblenou, l'AV Fort Pienc, l'AV Sagrada Família i l' AV Clot-Camp de l'Arpa, han convocat els veïns a una reunió a la Farinera del Clot per tal de detallar-los les darreres novetats i ho han fet coincidint amb el 10è aniversari de la signatura del Compromís per Glòries, que suposava un full de ruta del projecte de transformació de Glòries. D'aquests 10 anys n'han fet un balanç negatiu.