Els secrets del Palau Güell, al descobert

Dissabte 16 de juny, 21 de juliol, 18 d’agost, 15 de setembre, 20 d’octubre, 17 de novembre i 15 de desembre, de 20.30 a 22.15 h (20 €). Palau Güell (carrer Nou de la Rambla, 3-5)

La ruta per l'edifici de Gaudí obre el despatx de Güell o la capella del saló central, uns espais habitualment inaccessibles als visitants.

La proposta  El Palau Güell secret  permet accedir a espais que habitualment estan tancats al públic, cada tercer dissabte de mes. Al llarg de la ruta es repassa la història i vida quotidiana de la família Güell. A més,  els visitants podran escoltar un orgue des de la balconada o contemplar el terrat il·luminat.  El Palau va ser un dels primers encàrrecs que va fer l'industrial a Gaudí, una ampliació de la casa familiar que tenia a la Rambla de Barcelona. L'edifici es va construir, es va alçar entre el 1886 i el 1890, i destaca per la seva funcionalitat per albergar una família amb una vida social i cultural intenses.

Els organitzadors recorden que, per motius de seguretat, no es permet l'assistència a menors de 10 anys, i també s'avisa que hi ha punts amb certa dificultat d'accessibilitat.