Els relats solidaris recapten 54.000 euros per a la PKU

Luis Suárez és el padrí de la 12a edició del llibre solidari, que enguany es dedica a l’Associació Catalana de Trastorns Metabòlics

Des de fa 12 anys, un bon grapat de periodistes esportius publiquen el llibre de relats solidaris. La iniciativa enguany ha recaptat 54.710 €, que aniran destinats a l'Associació Catalana de Trastorns Metabòlics. El padrí d'aquesta edició ha estat el jugador del FC Barcelona Luis Suárez.

El jugador del FC Barcelona Luis Suárez ha estat l'encarregat de fer entrega del xec per valor de més de 54.000 euros a l'Associació Catalana de Trastorns Metabòlics, de la qual formen part, entre d'altres, pares de nens afectats de fenilcetonúria (PKU), una malaltia que produeix una errada en la degradació d'un aminoàcid, la fenilalanina.

Un cop acabada la presentació, s'ha fet una roda de premsa en la qual Luis Suárez ha parlat de la derrota del Barça a París i de la culpabilitat o no de Luis Enrique. L'uruguaià també ha afirmat que la remuntada contra el PSG és difícil, però no impossible.