Els primers set vols de la línia Barcelona-Xangai han transportat 1.500 passatgers

La segona connexió directa de la ciutat amb la Xina aconsegueix un 87 % d’ocupació en les primeres dues setmanes

El vol Barcelona-Xangai, que opera des del 5 de maig Air China, ha transportat des de llavors 1.500 passatgers en set vols, la qual cosa representa una ocupació mitjana del 87 % en cada trajecte. Són algunes de les dades que s'han conegut aquest dijous, en la recepció que l'aerolínia xinesa ha ofert amb motiu de la inauguració de la connexió.

Air China ha ofert aquest dijous una recepció amb motiu de la inauguració del vol que, sense escales, connecta Barcelona amb Xangai des del 5 de maig. Es tracta d'una connexió orientada sobretot a l'enfortiment dels llaços comercials -Xangai és considerada la capital econòmica xinesa- que, segons han explicat responsables de la companyia aèria, ja ha transportat 1.500 passatgers, la majoria homes i dones de negocis, amb una ocupació mitjana del 87 % a cadascuna de les tres connexions setmanals. L'aerolínia estatal xinesa opera els vols amb els avions A330 d'Airbus, amb capacitat per a 250 persones.

Segons dades del Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries, el 2016 uns 100.000 passatgers van volar des de Barcelona fins a Xangai, fent escales en altres aeroports. Aquesta ruta és la segona que opera Air China des de l'aeroport de Barcelona-el Prat, des que fa tres anys va inaugurar la connexió directa amb la capital, Pequín.