Pisarello: “L’Ajuntament farà tot el possible perquè l’agressió no quedi impune”

Els Mossos portaran el cas de la noia amb síndrome de Down colpejada al metro a la fiscalia especial d’odi i discriminació

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha mostrat el rebuig a l'agressió i ha anunciat que els Mossos d'Esquadra traslladaran els fets al fiscal de Barcelona especialitzat en delictes d'odi i discriminació. Jané ha explicat també que a hores d'ara s'estan revisant les càmeres de seguretat del metro per poder identificar l'agressor.

El primer tinent d'alcalde i alcalde accidental de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha telefonat aquest dijous a la mare de la jove de 23 anys amb síndrome de Down agredida al metro dimarts per "mostrar-li suport". Segons fonts municipals, recollides per Europa Press, Pisarello ha afirmat que "l'Ajuntament farà tot el possible" perquè aquesta agressió "no quedi impune".

Els fets es van produir la tarda de dimarts, 2 de maig. La noia, de 23 anys i amb síndrome de Down, sortia de la parada del metro de Sants Estació, a Línia 3, quan un home de mitjana edat suposadament la va empentar i li va clavar un cop de puny a l'altura del nas que li va trencar les ulleres. Els Mossos d'Esquadra investiguen la presumpta agressió, tot revisant les càmeres de seguretat per identificar l'agressor, després de rebre la denúncia de la família de la víctima.