Els Mossos busquen l’atracador d’un banc a Hostafrancs

Segons algunes fonts, el lladre ha mostrat una arma als empleats. S’ha endut uns 1.200 euros

Els Mossos d'Esquadra busquen l'atracador que aquest dijous al matí ha entrat en una oficina de CaixaBank del carrer de Farell, a la cantonada amb la Gran Via de les Corts Catalanes, al barri d'Hostafrancs. Algunes fonts apunten que podria haver esgrimit una arma per intimidar els treballadors i que s'ha endut un petit botí.

Els fets han passat a primera hora, poc després de les 8 h, just quan l'oficina ha obert les portes. Un  home amb el cap cobert ha entrat a l'oficina i ha mostrat una pistola, tot i que no se sap si era real o simulada. Ha amenaçat un treballador perquè li donés els diners en metàl·lic de la caixa i ha aconseguit un botí de 1.200 euros.

Per assegurar-se poder fugir, ha deixat una carmanyola, assegurant que es tractava d'una bomba. Això ha obligat els artificiers dels Mossos a comprovar que no contingués explosius. Finalment hi han trobat un rellotge. El lladre ha marxat a peu i els establiments més propers a l'oficina no han detectat res estrany fins que no han sentit arribar la policia.