Els locals de restauració i oci nocturn amplien horari per Setmana Santa

Els bars i restaurants musicals podran obrir fins a les 3.30 i les discoteques fins a les 6.45

A partir d'aquest dijous entra en vigor l'ampliació horària per Setmana Santa del Departament d'Interior, que afecta tots els locals de restauració i d'oci nocturn catalans. Depenent de l'establiment les ampliacions són d'entre dos i tres quarts d'hora. En el cas de les terrasses podran obrir fins a la una de la matinada.

Les nits de dijous a diumenge d'aquesta Setmana Santa els bars i restaurants musicals podran obrir des de les 6.00 del matí fins a les 3.30 de la matinada. Les discoteques, sales de ball i de festes amb espectacle ho podran fer des de les 17.00 de la tarda fins a les 6.45 de la matí, i les sales de concerts, cafès teatre i cafès concert podran obrir des de les 17.00 i fins a les 5.30 de la matinada.

Pel que fa als establiments de restauració, els bars, restaurants i salons de banquet podran treballar de 6.00 del matí a 3.30 de la matinada. 

Segons la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals, la Fecasarm, aquests dies de Setmana Santa, amb l'ampliació horària, la facturació augmentarà entre un 40 i un 50 % respecte un cap de setmana normal. 

En el cas de les terrasses de la ciutat, segons Fecasarm, dijous, divendres, dissabte i diumenge a la nit podran ampliar una hora l'horari d'obertura, arribant fins a la una de la matinada.