Els Lluïsos de Gràcia s’han omplert d’activitats durant les vacances, com un taller de robòtica i drons

Són dies en què els diferents barris s'omplen d'activitats per als més petits, que durant aquestes setmanes no tenen classe. Una manera d'aprofitar les vacances són els casals o tallers de Nadal. Als Lluïsos de Gràcia han ofert totes dues opcions. Hem anat a veure un dels tallers, dedicat a la robòtica i els drons.

El Guille i el Gaspar han estat experimentant com fer que la màquina que han creat repeteixi la mateixa acció a diferents velocitats. Ho estan fent, junt amb altres companys, en el taller de robòtica i drons que es fa aquests dies als Lluïsos de Gràcia per a infants de sis a 12 anys. Concretament, han fabricat un mico amb Lego que toca els tambors. Els alumnes més grans, dels cursos de secundària, han fet creacions més avançades, amb més sensors de moviment. A més, també han pogut gaudir d'una part més artística del taller, fent treballs manuals, com una mà robòtica feta de cartó i fils, també helicòpters i avions.

Una de les activitats que més han agradat als participants és la dedicada als vehicles aeris no tripulats, els drons. Els talleristes els han ensenyat a fer volar aquests aparells i els han explicat la mecànica de vol. Els més grans també han pogut programar drons i un comandament personalitzat per fer-los volar.