Els Lluïsos de Gràcia obren per primera vegada la nova sala de teatre

Els Lluïsos de Gràcia han revelat aquest dimarts l'aspecte de la nova sala de teatre, el resultat d'un any de reformes. L'entitat vol fer-se un lloc a la cartellera teatral barcelonina especialitzant-se en el teatre familiar i, concretament, en els titelles. A més, els Lluïsos s'oferiran com a espai de creació per a companyies joves.

La platea és el símptoma més visible de la reforma. Les obres han durat un any i, per primer cop, se n'han vist els resultats aquest dimarts. Les seccions dels Lluïsos es començaran a traslladar al nou edifici però no serà fins a mitjan novembre quan se'n farà la inauguració oficial.

El Lluïsos Teatre vol aprofitar l'impuls de la remodelació per convertir-se en una sala de referència a la cartellera de teatre jove i familiar. Per això, aquesta temporada oferirà sessions exclusives per a les escoles. L'entitat s'ha fixat com a objectiu especialitzar-se en els titelles. Precisament, aquest gènere serà el protagonista del primer espectacle del curs, 'La Julieta', de la companyia La Perla 29.

L'entitat farà lloc a les companyies novelles i acollirà per primer cop dues residències artístiques, amb les obres 'Contra la paret' i 'La trinxera'.