Els joves de les Corts prenen la paraula

Un centenar de joves del districte han participat en l’audiència pública escolar per parlar sobre l’acollida de refugiats i migrants

Alumnes d'ESO de l'Escola Sant Ramon Nonat - Sagrat Cor i de l'Escola Santa Teresa de Lisieux han participat en l'audiència pública escolar de les Corts. El regidor del districte i un tècnic del projecte Barcelona, ciutat refugi han escoltat el manifest que han llegit durant l'acte.

Un grup de joves del districte de les Corts ha participat en l'audiència pública escolar que s'ha celebrat al districte. Es tracta d'una activitat que pretén fomentar la participació cívica dels joves. En aquesta ocasió l'audiència s'ha centrat en l'acollida de persones refugiades i migrades  i el projecte Barcelona, ciutat refugi, per això, a més del regidor a l'acte també hi ha participat un responsable d'aquest projecte.

Abans de l'audiència, els alumnes de l'Escola Sant Ramon Nonat - Sagrat Cor i de l'Escola Santa Teresa de Lisieux havien estat treballant conjuntament el tema i avui han presentat un manifest amb les seves conclusions. Amb aquest treball els alumnes asseguren que han canviat la percepció que tenien sobre què és ser una persona refugiada. 

En el manifest també han fet propostes per millorar l'acollida de persones refugiades al districte i han pres compromisos com, per exemple, participar en accions de sensibilització. En aquest sentit, des del projecte Barcelona, ciutat refugi els han pres la paraula i els han llençat un repte: organitzar una activitat al districte amb motiu del Dia Internacional de les Persones Refugiades, que es commemora el 20 de juny.