Els Gegants de la Barceloneta, immortalitzats en un conte

Un llibre explica la història d’en Pep Barceló i la Maria la Neta, ara que fan 25 anys

En Pep Barceló és pescador i la Maria la Neta, peixatera. Són un matrimoni de la Barceloneta, els gegants d'aquest barri mariner. Ara celebren 25 anys i per commemorar-ho l'Associació de Geganters, Grallers i Bestiari de la Barceloneta ha editat un conte que n'explica la història.

Els Gegants de la Barceloneta, en Pep Barceló i la Maria la Neta, ja poden presumir de tenir el seu propi llibre. Coincidint amb el 25è aniversari dels gegants, s'ha decidit fer un llibre en què es recrea una història d'amor que serveix com a fil conductor per explicar aspectes històrics de la Barceloneta. Es tracta d'un relat basat en la història original que Òscar Bech va crear ara fa 25 anys quan els van construir.

La història original es presenta amb un llenguatge una mica complicat per als més petits, per això ara l'Associació de Geganters, Grallers i Bestiari de la Barceloneta ha decidit fer-ne una adaptació per als nens del barri, a càrrec de Cesca Mestres. Les il·lustracions són de Glòria Fort.

El llibre es pot adquirir a la seu de La Casa dels Entremesos a vuit euros cada exemplar. En total, se n'ha fet una tirada de 1.000 exemplars.