Els afectats pel relloguer il·legal continuen esperant recuperar els seus pisos

El responsable de l’estafa, Timur Alarcón, segueix sense aparèixer i els propietaris no poden llogar els seus pisos a nous inquilins

Un mes després que Montse Pérez denunciés públicament que el seu pis, ubicat a la Barceloneta, havia estat rellogat de forma il·legal a través de la plataforma Airbnb per un jove de nacionalitat xilenorussa, Timur Alarcón, hem volgut saber com està la seva situació actualment. A 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0 fm, hem parlat amb ella i amb un altre dels afectats, Antonio Dueñas. Tots dos segueixen lluitant per recuperar els seus pisos per la via legal.

Els dos afectats, Montse Pérez i Antonio Dueñas, han compartit les seves experiències un mes després que es conegués que un jove xilenorus, Timur Alarcón, havia estat rellogant el seus pisos de forma il·legal i anunciant-los per la plataforma Airbnb. Montse Pérez ha explicat que va tenir una primera citació judicial amb Timur Alarcón per rescindir el contracte, però ell no es va presentar al jutjat. D'aquesta manera, el procés judicial s'allarga durant vuit mesos en el cas de la Montse, i això també li impedeix poder llogar el pis a nous inquilins de moment. Tot i així, la Montse ha insistit que segueix "ocupant" el seu propi pis per por que algú pugui entrar-hi novament.

D'altra banda, Antonio Dueñas, que té el pis ubicat al Poblenou, tindrà la citació judicial amb Timur Alarcón el 22 de setembre. En el seu cas, manté el pis buit i ha manifestat que se sent tranquil davant el que pugui passar. Tots dos s'han mostrat una mica decebuts per la lentitud dels processos judicials però també han assegurat que, un cop recuperin el pis, no pretenen emprendre cap altre acció legal contra Alarcón.

Escolteu-ho aquí: