Elite es planteja denunciar Josep Maria Goñi “per injúries”

L’associació professional del sector del taxi acusa el secretari d’Unauto VTC de calumniar-los i de vulnerar la legalitat

Creix la tensió entre els taxistes i els conductors de vehicles amb conductor (VTC). L'associació professional Elite Taxi es planteja presentar una denúncia contra el secretari d'Unauto, Josep Maria Goñi, per les greus acusacions que va fer durant una entrevista a 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0 fm. En declaracions al mateix programa, el secretari d'Elite, Ivan Sesma, l'ha acusat d'"injúries" i ha explicat que "hem demanat a l'Institut Metropolità del Taxi (IMT) que el denunciï".

Goñi va acusar dimarts alguns taxistes d'amenaçar els qui treballen amb vehicles de lloguer amb conductor (VTC) amb coaccions i atacs per part de grups organitzats, que va qualificar de "màfies". La resposta d'Elite ha estat contundent i no s'ha fet esperar. El seu secretari, Ivan Sesma, ha negat aquesta mena de pràctiques i ha atribuït les declaracions del responsable d'Unauto a "uns interessos creats".

"Hem demanat a l'IMT que demandi aquest senyor per injúries", ha dit Sesma, que també ha explicat que "els nostres advocats estan estudiant de quina manera podem contrarestar el mal a la imatge del sector que està fent". En aquest sentit, però, el portaveu d'Elite ha reconegut que Goñi "s'ha cobert molt bé les esquenes per no poder ser objecte d'una demanda, ha fet una denúncia sense donar dades i, per tant, és molt difícil saber a qui està acusant".

Segons Sesma, Élite ja ha denunciat en altres ocasions Goñi per "vulnerar la legalitat del transport terrestre". Així mateix, el líder de l'associació professional de taxistes també ha indicat que "s'estan estudiant demandes contra diversos mitjans de comunicació perquè està apareixent informació esbiaixada que està fent molt de mal al sector".

Escolteu-ho aquí: