El treball d’entitats, veïns i empreses del Raval obté el reconeixement de l’associació Respon.cat

Treballar en xarxa és la fórmula per aconseguir millores al barri del Raval i que ha permès impulsar projectes com Raval Km0 i Norai. Es tracta d'una tasca que desenvolupen des de fa 15 anys entitats, veïns i empreses del barri i que ara ha obtingut el reconeixent del premi Respon.cat 2016.

La segona edició dels guardons que atorga l'associació Respon.cat ha premiat el barri del Raval com a Territori Socialment Responsable. Aquest premi, que no té dotació econòmica, és el reconeixement de la tasca que porten a terme entitats, veïns i empreses per aconseguir que el Raval sigui un lloc millor.

La Fundació Tot Raval, com a entitat que coordina moltes de les iniciatives que es posen en marxa, va ser l’encarregada de recollir el guardó. L'entitat fa un bon balanç d'aquests anys de feina, encara que -recorden- queda molta feina per fer.

Respon.cat és una entitat que busca desenvolupar l’excel·lència social d’empreses i organitzacions, amb l’objectiu de millorar la competitivitat. Es presenta com un projecte que vol esdevenir un centre de referència a Catalunya en gestió empresarial socialment responsable i un actor internacional de prestigi en la matèria.