El Taller de Músics presenta “Conexión” a l’Auditori. Imprescindible!

El primer protagonista del Jazz it! d'avui és el cantant, trompeta i director d'orquestra Billy Eckstine, una veu de baríton que, en els seus moments de màxima popularitat va ser anomenat "el Frank Sinatra negre".

Seguim amb una gravació en directe de 1987 a Japó, amb totes les estrelles d'aquell moment de la discogràfica Concord acompanyant a la cantant Ernestine Anderson.

Seguim amb una gravació, també feta a Japó, de Jon Faddis i Billy Harper per escoltar, seguidament, un parell de peces de Tom Harrell que actua el diumenge 07 de maig en el Jamboree, el club de Jazz de la plaça Reial.

Acabem amb la presentació del disc "Conexión", una gravació deliciosa en forma de diàleg entre la guitarra de Juan Gómez "Chicuelo" i el piano de Marco Mezquida, que acaba d'editar el Taller de músics. Els dos instruments, sobre el batec del percussionista Paco de Mode, ens expliquen 7 històries precioses, lluminoses, fresques, en les que jazz i flamenc es fusionen amb total naturalitat. Aquest proper dijous 04 el presentaran a l'Auditori. Imprescindible.

Escolta el programa sencer aquí: