El quiosc del passeig de Sant Joan no troba el seu lloc

Un grup de veïns i un bar es queixen de la nova ubicació prevista per al quiosc

L'ordenació de les terrasses a la part sud del passeig de Sant Joan va deixar ofegat el quiosc de Jaume Borràs. Per això, l'Ajuntament va decidir traslladar-lo a la cantonada, més a prop de l'estació de metro d'Arc de Triomf. Ara, però, els veïns i el bar de la finca més propera al quiosc rebutgen el canvi. Diuen que els restarà accessibilitat i seguretat.

El canvi es va anunciar al juny però el quiosc encara no s'ha traslladat. Tot i i això, ja ha aixecat polèmica. Els veïns de la finca situada al passeig de Sant Joan, número 2 rebutgen el canvi. Diuen que la nova ubicació els restarà visibilitat i accessibilitat. "El problema és l'estretament de la vorera, que dificultarà l'accés a la finca", diu Ofelia Amor, representant de la comunitat. Considera que el problema és especialment greu "perquè coincideix amb la sortida del metro d'Arc de Triomf".

Tampoc no està d'acord amb el canvi d'ubicació el propietari del Bar Lleida perquè, diu, ara el quiosc els fa de separador amb la terrassa del bar del costat. "No entenem quin és el comportament de l'Ajuntament, que permet que un bar del número 8 tingui la terrassa davant del del número 2", explica Elisa Zhang, representant del Bar Lleida. Per això, han iniciat una recollida de signatures que ja suma 500 rúbriques.