El PP tem un efecte crida de la venda a la manta i Cs demana continuïtat de la mesura

Alberto Fernández Díaz considera que la regularització de 15 manters “agreujarà el top manta” per la “permissivitat” del govern de Colau

Cs i PP han estat els primers grups municipals en reaccionar a la creació de Diomcoop, la cooperativa d'exmanters promoguda per l'Ajuntament. Carina Mejías (PP) ha demanat al govern municipal que doni "continuïtat" a la iniciativa i que garanteixi que les 15 persones que en formen part "es mantindran dins del mercat laboral". Alberto Fernández Díaz (PP) ha acusat Ada Colau de "promoure el top manta" i ha advertit que la cooperativa "generarà un efecte crida".

Per al president del Grup Municipal del PP, l'única mesura per incidir en la venda ambulant és "posar-hi fi i fre", ja que assegura que la integració d'exmanters al mercat laboral -com amb la nova cooperativa Diomcoop- suposa "promoure el top manta". Per això Fernández Díaz ha assegurat que la mesura "l'agreujarà perquè generarà un efecte crida".

De la seva banda, Carina Mejías ha demanat al govern de Colau que expliqui "l'abast de la iniciativa" i si "podrà garantir que les persones es mantenen al mercat laboral". En aquest sentit, Mejías ha reclamat fer polítiques a llarg termini: "Si són pedaços, a nosaltres no ens serveix".