El PP denuncia l’obertura d’un “alberg pastera” a l’Eixample

El president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, ha denunciat que l'alberg cabina que obrirà al carrer de Balmes "és un exemple de turisme de baix cost que no és bo per a la ciutat". L'establiment oferirà 120 cabines amb un llit a preus a partir dels cinc euros. Fernández Díaz ha anunciat que portarà el cas al proper ple del districte per tal que el govern municipal es pronunciï, tot i admetre que les competències sobre albergs les té el Consell Comarcal.

Els veïns de l'immoble del carrer de Balmes, amb el carrer d'Aragó, on s'ubicarà un alberg que oferirà cabines amb un llit, han mostrat el seu malestar per les molèsties que temen que patiran quan obri el negoci. El fet que els hostes compartiran la porta d'entrada i sortida de l'edifici preocupa, també neguitosos pel tipus de turisme incívic que podria veure's atret pels preus baixos de l'establiment.

El president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, se n'ha volgut fer ressò i ha denunciat la propera inaguració d'aquest "alberg pastera". Diu que oferir 120 places a cinc euros és un model de baix cost que no afavoreix la convivència amb els veïns ni el seu descans. Assegura, a més, que el districte de l'Eixample "ja està prou saturat" d'ofertes d'allotjament per a turistes, i ha afegit que allotjaments com aquest "no responen al model de turisme de qualitat" que defensa per a Barcelona.