El Piknic Electronik, una festa familiar

Cada diumenge de l'estiu, una mitjana de 3.000 persones gaudeixen del Piknic Electronik als Jardins de Joan Brossa, a Montjuïc. La iniciativa va destinada a tots els públics i tant petits com grans poden trobar el seu lloc al festival.

Després de l'èxit de l'estiu passat, el Piknic Electronik celebra la segona temporada. Cada diumenge de l'estiu, fins al 22 de setembre, els amants de la música electrònica podran acostar-se als jardins de Joan Brossa per passar el dia acompanyats d'un ambient molt festiu i familiar. De fet, moltes famílies es desplacen fins al festival per fer un pícnic i deixar que els nens juguin amb les diverses activitats organitzades.

Des de la una del migdia fins a dos quarts de 10, el parc es va omplint de gent. Al migdia, les protagonistes són les families que van a dinar i a aprofitar les hores de sol. Més cap al tard, les famílies van deixant pas a un públic més juvenil que omple la pista de ball.

Tot i que el Piknic Electrònik és una iniciativa innovadora a Barcelona, ja fa anys que se celebra al Canadà. Els organitzadors van adoptar la idea original després de viure l'experiència a Mont-real.