El Palau Blaugrana s’acomiada de Noddesbo i Lazarov

Els dos jugadors deixen la disciplina blaugrana a finals de temporada

Jesper Noddesbo deixarà de ser jugador blaugrana després de deu temporades al club barceloní. L'esportista danès continuarà la carrera professional al seu país, on vol planejar el futur amb la família. Kiril Lazarov també marxarà del Barça després de quatre temporades molt intenses i posarà rumb a França, ja que ha fitxat per al Nantes per les dues temporades següents.

El comiat dels jugadors Jesper Noddesbo i Kiril Lazarov va emocionar el Palau Blaugrana, i és que el club i l'afició van retre homenatge a dos puntals de l'equip que ja han anunciat que el deixaran un cop acabada la temporada.

Noddesbo ha desenvolupat la seva carrera esportiva al Barça, i ha sumat, de moment, 38 títols al seu palmarès. És per aquest motiu que després de deu temporades al primer equip, li ha estat molt difícil prendre la decisió de marxar.

El danès enyorarà de ben segur els companys i la ciutat, però també el tècnic, Xavi Pascual, amb qui ha compartit coneixements i, amb el temps, hi ha forjat una gran amistat.

Kiril Lazarov, Kiro per als amics, ha estat quatre temporades al club blaugrana. Tot i això, és un dels jugadors més estimats tant pel seu rendiment com per la seva qualitat humana.

El lateral esquerre finalitza contracte el proper trenta de juny i ja fa uns mesos que es va fer oficial el seu fitxatge per al Nantes francès per a dues temporades.

Als 37 anys, el golejador Lazarov ha guanyat 20 títols amb el Barça, però encara no es vol acomiadar del tot fins que l'equip no tanqui la temporada amb dos èxits més a la butxaca: la Champions de Colònia i la Copa del Rei.

Jesper Noddesbo i Kiril Lazarov, dos jugadors irrepetibles que entren per mèrits propis en la constel·lació d'estrelles de la història de l'handbol blaugrana.