El Make Noise Festival culmina a la Sala Apolo

El Make Noise Festival, de grups de música emergents, finalitza el recorregut després dels anteriors concerts al Raval i a Gràcia aquest dissabte a la Sala Apolo. L'actuació dels grups Soft Moon i Girls Names seran el plat fort de la nit. S'han exhaurit totes les entrades per a l'espectacle.

L’edició d’aquest any venia encapçalada pel grup Soft Moon, una banda provinent de San Francisco i un dels màxims referents del post-punk que presenta les cançons del seu últim disc, ‘Zeros’. Girls Names també presenten nou disc, 'The new life', que recupera les seves arrels lo-fi pop. El tercer grup internacional de la nit és la banda d’estil més pop àcid que visita per primer cop el nostre país, Gross Magic. La participació dels grups barcelonins Univers i Muñeco complementen el cartell.

La iniciativa creada per Converse i This is Underground va néixer com una plataforma per donar suport a espais i bandes emergents desconegudes. L’objectiu és donar difusió al nou talent i acostar-lo als fans de la música de forma més econòmica. Des del novembre de l’any passat hi han participat grups com Ghost Transmission, Please Wait o Monkey Valley.

Aquest cinc grups ofereixen música sense interrupcions des de les 18 fins a les 22.30 h a la Sala Apolo.