El Júpiter aconsegueix un punt contra el Cerdanyola (1-1)

El partit ha tingut una part per cada equip

Una errada de la defensa barcelonina en els primers minuts de partit ha permès Elhadji avançar els visitants. Els de Juanjo García s'han refet del cop i han jugat una molt bona primera meitat. Julen Axpe ha estat l'encarregat de materialitzar aquesta superioritat. A la represa, el Cerdanyola ha millorat i ha tingut ocasions per guanyar, però finalment tots dos s'han repartit els punts.

Del gos flac no s'apeguen més que puces. Al Júpiter se li deuen haver creuat centenars de gats negres. L'equip juga bé, però no guanya. Avui, el Cerdanyola n'ha tingut prou amb una errada de la defensa gris-i-grana per sumar un punt. Elhadji no ha desaprofitat els regals de Rafa i Dani l'equip ha hagut d'anar a remolc tot el matx.
El cert és que els de la Verneda han dominat la primera meitat, però no han gaudit d'ocasions clares. De fet, el gol ha arribat amb un xut de fora l'àrea de Julen Axpe que ha sorprès el porter visitant. Un cop fet el més difícil el Júpiter tenia tota la segona part per remuntar, però un altre cop la mala sort l'ha colpejat un altre cop. Un xoc li ha provocat un parell de traus importants a Àlex Prat, que estava sent dels millors. El migcampista ha hagut de deixar el terreny de joc i l'equip se n'ha ressentit.
Aleshores han arribat les millors ocasions del Cerdanyola però ni Daisuke, ni Jota han pogut fer el segon. Finalment, un punt per a cada equip que, tal com ha anat el partit, deixa satisfets els dos equips.