El Gremi de Garatges nega que hi hagi un excés de places d’aparcament a Barcelona

Vicente Artigas, secretari del Gremi de Garatges de Barcelona, creu que “per molt que s’intenti desincentivar l’ús del cotxe, la gent continua utilitzant-lo”

Una de les darreres mesures anunciades pel govern municipal per limitar el nombre de cotxes és la reducció d'aparcament subterrani als pisos protegits. La tinenta d'alcalde d'Urbanisme, Janet Sanz, va afirmar dimecres en la Comissió d'Urbanisme que calia posar fi a l'"excés" de places de pàrquing. En una entrevista a 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0 fm, Artigas ho ha rebatut i ha assegurat que no hi ha excés de places.

"Actualment hi ha una bona dotació de pàrquings", ha afirmat el secretari del Gremi de Garatges de Barcelona. Segons Artigas, estan entre un 75 i un 80 % de capacitat i encara en tenen per assumir els aparcaments que es vulguin treure de la superfície de la ciutat. La mesura anunciada per Sanz "no és la millor", ha dit Artigas, ja que seguirà havent-hi necessitat d'espai subterrani per col·locar els cotxes privats.

Escolteu aquí l'entrevista sencera: