El Feed Dog aferma en la tercera edició una perspectiva diversa del món de la moda

El festival de documentals de moda projecta 11 pel·lícules, algunes que són estrenes, al cinema Aribau Club

El Feed Dog celebra una tercera edició amb el propòsit de seguir creixent, per bé que de moment és encara un certamen petit, amb només 11 documentals. La cinta inaugural, ‘Franca: chaos and destruction’, és un homenatge a Franca Sozzani, l’editora de 'Vogue Itàlia'.

El certamen ha engegat amb la projecció de 'Franca: chaos and destruction', gairebé una carta de comiat a Franca Sozzani, morta fa només tres mesos, que filma el seu fill. Sozzani, editora de 'Vogue Itàlia' durant 27 anys,  és un mite en el món de la moda. Va anar contracorrent, vinculant els reportatges fotogràfics a la realitat del moment. Va estar a punt de ser acomiadada diverses vegades, però al final la capçalera italiana es va convertir en referent del grup Vogue i per a la competència.

A la present edició del Feed Dog hi ha també històries al marge de la gran indústria. Històries més mundanes, com la que explica ‘Suited’ sobre una botiga de Brooklyn que triomfa gràcies a una assignatura pendent: fer el vestit a mida que somiava la clientela transgènere.  El Feed Dog aposta per enfocar el món de la moda des de conceptes tan diversos com els de la identitat o la sostenibilitat.