El Consorci del Palau debatrà l’estratègia jurídica en el cas de l’espoli

L’Ajuntament vol que s’acusi Convergència Democràtica de Catalunya de desviament de fons

El Consorci del Palau de la Música, que integren l'Ajuntament, la Generalitat i el Ministeri de Cultura, es reunirà la setmana que ve a petició del consistori. El comitè executiu de l'entitat debatrà la posició de l'entitat en el cas Millet i els suposats pagaments a Convergència Democràtica de Catalunya a través de la institució. Segons publica l'agència EFE, l'Ajuntament vol revisar-ne l'estratègia jurídica per acusar CDC pel desviament de fons.

Entre els punts de l'ordre del dia de la reunió hi ha la informació i valoració del judici, una anàlisi que es farà a petició dels serveis jurídics de l'Ajuntament. De moment, el Consorci acusa pel cas Fèlix Millet i Jordi Montull, però no apunta Convergència. En la línia del que ja va apuntar l'alcaldessa, Ada Colau, la intenció del consistori és canviar l'estratègia i acusar CDC de finançar-se il·legalment a través de l'entitat, segons EFE.

El judici, que va començar la setmana passada, ha fet un gir amb les declaracions dels principals acusats, Fèlix Millet, Jordi Montull i Gemma Montull, que van confessar suposats pagaments de Ferrovial a Convergència a través del Palau.