El CAP Marina, premiat per l’excel·lència professional

Els metges i la resta de professionals del Centre d'Atenció Primària (CAP) de la Marina han rebut tres premis i un reconeixement pel seu compromís amb l'atenció de qualitat i els valors de la professió. Aquestes distincions els arriben del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i del CatSalut.

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (CoMB) ha guardonat tot l'equip del CAP Marina amb el Premi a l'Excel·lència Professional, en la categoria d'equips assistencials, per la seva tasca d'atenció al pacient. "Des de fa 12 anys intentem atendre d'una forma correcta, personalitzada i no descuidant que sigui amb els millors nivells de qualitat, eficiència i eficàcia", explica Isabel Duaso, metgessa de família del CAP Marina.

La doctora Duaso també ha rebut, de forma individual, el Premi a l'Excel·lència Professional del CoMB per les seves col·laboracions en l'avaluació d'activitats de formació continuada que realitza en el seu temps lliure amb l'objectiu de "millorar la formació de la resta de companys sanitaris".

A més, en el marc de la jornada dels 25 anys del Servei del Sistema Nacional de la Salut de Catalunya, des de CatSalut també han premiat un equip d'aquest centre pel projecte que realitzen en col·laboració amb l'Hospital Clínic: Atenció compartida del càncer de mama a l'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra.

Un altre reconeixement que ha obtingut el CAP Marina ha estat el certificat d'acreditació del nivell de qualitat i competència que expedeix el Departament de Salut de la Generalitat.