El Campus de Turisme i Hoteleria es fa encara més gran

L’escola s’amplia en 1.600 m2 i en reforma més de 2.000

Amb una inversió de 6,5 milions d'euros, el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona (CETT), incorpora 17 noves aules i nous espais de creació. L'objectiu és fomentar la feina en equip i la creativitat.

El nou CETT

Passejar-se per les noves instal·lacions del CETT es fer-ho pel futur del sector de l'hostaleria. Un dels espais on podem copsar millor l'esperit de l'escola és en el nou Fòrum. Es troba just a l'entrada i és on està ubicat un gran bar obert al públic i on se serveix un bon menú. Aquí els professionals són els mateixos alumnes que tenen la possibilitat de saber com es treballa en el dia a dia d'un restaurant de batalla. L'endemà es poden trobar immersos en el servei d'un restaurant amb més cara i ulls, el del mateix hotel Alimara, de quatre estrelles, que està enganxat al mateix CETT. L'ensenyament més teòric i clàssic de les aules, ara n'hi ha 17 de noves, es complementa amb una part pràctica, al més semblant possible al dia a dia real del món de l'hostaleria i el turisme.

Innovació al poder

Precisament aquesta part pràctica és la que es veu especialment potenciada amb les noves instal·lacions. Totes les sales estan equipades amb cuines d'última generació, càmeres i pantalles per assegurar-se que l'alumne no es perd detall. Fins i tot en l'espai gastronòmic, nou de trinca, les taules on s'escolten i es tasten les idees dels professionals convidats, com ara Carles Gaig, també serveixen per cuinar. Es tracta d'una gran superfície d'inducció que diferencia les olles de la resta d'elements i aplica l'escalfor únicament allà on és estrictament necessari. Després de quatre anys el CETT ha vist com augmentava el seu alumnat un 25 % i ara amb l'ampliació podrà absorbir un altre increment del 30 %.