El Bicing encara l’últim dia d’aturades

Les aturades han durat tres setmanes, tot i que des del comitè no descarten noves mobilitzacions

Després de 15 dies de vaga, el Bicing viurà aquest dilluns la darrera jornada de vaga. Els treballadors reivindiquen millores en les condicions laborals i, per això, han organitzat aturades durant la setmana, cada dia menys dimarts i dijous. De totes maneres, si no se soluciona el conflicte, podrien convocar més mobilitzacions.

El Bicing afronta aquest dilluns, 31 de juliol, l’últim dia de la convocatòria de vaga. Com s'ha fet durant les altres jornades laborables, les aturades es faran en tres torns: de 8 a 12 h, de 16 a 20 h i de 23 a 3 h. Els treballadors es van comprometre a posar fi a la vaga el dia 31, però des del comitè asseguren que si no se soluciona el conflicte faran noves aturades.

La vaga va començar el 12 de juliolEls treballadors no feien manteniment de les bicicletes i tampoc no les repartien entre les diferents parades, la qual cosa ha provocat que les que estaven situades a la part alta de la ciutat estiguessin buides i les de la part baixa plenes.

En total hauran estat 15 dies d'aturades que han tingut lloc durant la setmana, cada dia excepte dimarts i dijous. El motiu de tot plegat era demanar un augment salarial i millores en les condicions laborals, ja que denuncien que, per exemple, han de carregar les bicicletes a un ritme que diuen que és inacceptable.