El Ballet de Moscou torna al Tívoli

Que el Ballet de Moscou s'instal·li al Teatre Tívoli ja és un clàssic de l'agost. Hi és des de la setmana passada per representar-hi dues de les obres més tradicionals. 'El llac dels cignes' va estar en cartell la setmana passada i aquest dimecres a la nit ha estat el moment de la segona estrena, 'Giselle', que es representarà fins al 14 d'agost.

'Giselle' narra un drama romàntic ambientat en l'Alemanya medieval sobre una noia que viu amb tristesa perquè no troba l'amor de la seva vida. Un dia, però, es creua amb en Loys, un paisà desconegut que li promet el seu amor. Més tard, la Giselle es troba amb el caçador Hilarion, que també se li declara, però ella el rebutja perquè ja s'havia compromès amb en Loys. L'Hilarion, furiós, decideix venjar-se d'en Loys, que és en realitat un duc disfressat però ningú no ho sap.

El Ballet de Moscou va néixer l'any 1989 amb l'exballarí i coreògraf Timur Fayziev, que, segons el director de la companyia moscovita, ha aconseguit arribat a la cima de l'èxit per la vinculació que sempre ha fet de la dansa amb la interpretació.